Returnering

Vår returpolicy gir deg 14 dager fra mottak av varen til å melde inn en returforsendelse. Returer som mottas etter denne perioden, kvalifiserer ikke for refusjon.

For å kunne returnere en vare, må den være i samme stand som du mottok den, ubrukt og med alle merkelapper intakt og i original emballasje. Du må også kunne vise frem en kvittering eller kjøpsbevis.

Følg disse trinnene for retur:

Steg 1: Kontakt oss på info@mavilde.com og be om returskjemaet.

Steg 2: Send bestillingen din til angitt returadresse. Sørg for å bruke en sporingskode for forsendelsen. Uten sporingskode kan vi ikke bekrefte om pakken er mottatt på returadressen.

Steg 3: Når vi har mottatt pakken din, vil vi sørge for at kjøpsbeløpet blir refundert til kontoen din innen 5 arbeidsdager.

Merk: Fraktkostnadene for returen dekkes av deg som kunde, da vi jobber for å oppnå en så bærekraftig fraktprosess som mulig. I tillegg har du allerede fått gratis frakt ved bestillingen din.

Siden lageret vårt befinner seg i Asia, kan returkostnadene bli høye. Ta gjerne kontakt med kundeservice vår for å finne en passende løsning. Vi hjelper deg gjerne!

Skader og problemer 

Vennligst inspiser bestillingen din umiddelbart ved mottak, og ta kontakt med oss ​​umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller feil. På den måten kan vi vurdere problemet og tilby deg en passende løsning.

Unntak / Ikke-returbare varer                   

Noen typer varer kan ikke returneres, for eksempel spesialbestillinger, personlig tilpassede varer og personlig pleieprodukter. Vi godtar heller ikke retur av farlige stoffer, brannfarlige væsker eller gasser. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål eller tvil om din spesifikke vare. Dessverre kan vi ikke godta returer for salgsvarer eller gavekort.

Avbestillinger 

Hvis du ønsker å avbestille bestillingen din, kan du gjøre dette så lenge bestillingen ikke er sendt. Ta kontakt med oss ​​så snart som mulig på info@mavilde.com. Hvis bestillingen din allerede er sendt, kan du likevel returnere pakken umiddelbart etter mottak mot full refusjon.

Bytte

Den raskeste måten å være sikker på at du får det du ønsker, er å returnere varen du har og deretter foreta et separat kjøp for den nye varen.

Refusjoner 

Når vi mottar og inspiserer returpakken din, vil vi informere deg om refusjonen er godkjent eller ikke. Hvis den er godkjent, blir du automatisk refundert via den opprinnelige betalingsmetoden din. Vær oppmerksom på at det kan ta noe tid før banken din eller kredittkortselskapet behandler og bokfører refusjonen.

Refusjoner for betalinger gjennom Klarna blir behandlet direkte av oss, men det kan også ta noen arbeidsdager for Klarna å behandle refusjonen og oppdatere fakturaen din.